Непристойни действия прояви млада жена в навечерието на Коледа, видя GlasNews.bg.

...
Непристойни действия прояви млада жена в навечерието на Коледа, видя GlasNews.bg.
Коментари Харесай

Жена краде коледни венци от вратите на живущите във варненски блок СНИМКИ

Непристойни действия прояви млада жена в навечерието на Коледа, видя GlasNews.bg. Дълго ще бере позор, в случай че не е оперирана от това възприятие.

Камера, сложена на един от етажите във варненски блок, е снимала непристойни дейности на млада жена. Вижда се от споделено видео в мрежата по какъв начин дамата събира поставените коледни венци на вратите на живущите.

Действията се развиват в блок, намиращ се в квартал " Владиславово ".

" Нека повече хора да разпознаят тази крадла на венци от вратите на хората в навечерието на Коледа ", това написа в обществената мрежа Диан Колев.

Колев няма пояснение какво ще прави дамата със събраните от вратите венци. Александър Русев, който разяснява обявата, допуска, че идната година дамата ще ги пусне за продажба и по този метод ще си изкара пари.

Екатерина Б. се включва в полемиката в мненията и споделя, че дамата се споделя Мартина. Тя прибавя още, че крадлата преди е живеела в ж.к. " Кайсиева градина ". " Явно няма оправия ", написа Екатерина.

По непотвърдена информация на GlasNews.bg жената, която си " набира " венци от входните порти, е почернената майка Мартина - тя стана известна около нещастието във " Владиславово ". Припомняме - при пожар в апартамент починаха двете й деца - на 1 и 4 години. Тогава 33-ма души се е наложи да бъдат евакуирани от жилищния блок. Майката бе арестувана за разпит, а по случая бе формирано досъдебно произвеждане.

По време на нещастието майката е била вкъщи с двете деца, а бащата отишъл за мляко до магазина. Той се опитал да отвори вратата, само че не съумял. Впоследствие влезнал и направил опит да помогне на фамилията си. Наложило се обаче да скочи от терасата на първия етаж поради пламъците. 

Родителите на двете деца, които починаха при пожар във варненски блок, бяха привлечени като обвинени.

Тогава се оказва, че против тях още през август е подаден сигнал за домашно принуждение над по-голямото дете. Той е бил подаден от биологичната майка на 4-годишното момиче, за което се грижил бащата. В същото време от прокуратурата оповестиха за разминаване на версиите за експлоадирането на пожара в жилището.

Междувременно вижте фотоси, които демонстрират по какъв начин дамата краде коледните венци от вратите на хората:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР